Meniu
Cosul tau

Politica de Livrare si Plata

POLITICA DE LIVRARE

 

       Transportul se va face exclusiv prin Sameday sau orice alt curier agreat de Lady’sDesire, la domiciliul clientului in termen mimin de 14 zile lucratoare de la data expedierii pentru Produse ce nesita Comanda Speciala, iar plata se va face doar prin viramen bancar si 3-4 zile lucratoare pentru Produse Standard care se afla pe stocul nostru, iar plata se poate face prin Virament Bancar sau  Ramburs(doar in Romania).

         Livrarea produselor este gratuita pentru clienti din Romania la o comanda de minimum 300 LEI, oriunde pe teritoriul Romaniei. In cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 300 LEI, se percepe o taxa de transport de 20 LEI.

     Comenzile plasate pana la ora 14:00, de luni pana vineri, vor fi procesate in aceeasi zi.

         Livrarea catre Client a produselor achizitionate este efectuata prin intermediul firmei de curierat Sameday Curier sau orice alt curier agreat de Lady’sDesire. Firma de curierat rapid prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului Lady’sDesire, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe site-ul Lady’sDesire si numai cu respectarea intocmai document-ului "Termeni si Conditii".

RETURNAREA PRODUSELOR

Clientul Societatii noastre/ Lady’sDesire nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/ sau nu va pretinde orice alte daune - interese/ despagubiri, in urmatoarele situatii:

  •         Conform OUG nr. 34/ 2014, Lady’sDesire isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima, costume de baie si/ sau produse cosmetice.
  • Produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Societatea noastra/ Lady’sDesire dispune de sigilii personalizate, concepute sa se auto-distruga la scoaterea produsului din amblaj.
  • Cererea intentiei de returnare depaseste perioada de 14 zile calendaristice;
  • In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit;

PLATA

      Modalitatile de plata acceptate de catre Lady’sDesire sunt: ramburs (la livrarea coletului de catre curier) sau plata cu cardul/ virament bancar (prin Netopia Payments – mobilpay.ro).  

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

      Datele cu caracter personal generate in cadrul executarii comenzilor sunt prelucrate in conformitate cu Regulamentul (CE) nr.679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de catre institutiile si organele comunitare si privind libera circulatie a acestor date. Aceste date sunt prelucrate numai in scopul executarii gestionarii si monitorizarii contractului.

      Clientul are dreptul de a accesa datele sale cu caracter personal, precum si de a rectifica aceste date.

 

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies