Meniu
Cosul tau

Politica de Confidentialitate

PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

CE DATE PERSONALE SUNT PRELUCRATE?

Datele prelucrate de catre Lady’sDesire sunt procesate in conformitate cu Regulamentul Parlamentului si Consiliului European (UE) 2016/679 din data de 27. aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (denumit in continuare “Regulament”) si in conformitate cu legislatia nationala in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal.

Datele dvs. personale furnizate catre Lady’sDesire sunt folosite pentru achizitionarea de produse sau pentru utilizarea unor servicii (de ex. plasarea unei comenzi in magazinul online, abonarea la newsletter-ul Lady’sDesire sau inregistrarea unei reclamatii prin departamentul nostru de relatii clienti). Date cu caracter personal:

 • Nume si prenume
 • Adresa de e-mail
 • Numar de telefon
 • Adresa domiciliu sau adresa livrare
 • Parola intr-o forma criptata
 • Informatii despre profil, precum varsta si sexul
 • Inregistrarea apelurilor efectuate catre departamentul nostru de relatii client

In plus, Lady’sDesire prelucreaza date folosite pentru achizitionarea de produse sau pentru utilizarea serviciilor oferite. Aceste date sunt:

 • Adresa IP
 • Cookies
 • Date browser si dispozitiv
 • Date geografice
 • Date privind achizitiile efectuate (de ex. tipul si pretul produselor, data achizitie, detalii cont client)
 • Orice alt identificator online

Lady’sDesire proceseaza aceste date cu caracter personal numai in conformitate cu scopurile mentionate mai jos, pe durata necesara indeplinirii acestora.

Care este scopul si sub ce titluri juridice prelucram datele dvs. personale?

 • Procesarea datelor cu caracter personal pentru achizitionarea de bunuri din magazinul online
 •  Prelucrarea datelor cu caracter personal este necesara pentru incheierea contractului de cumparare dar si pentru indeplinirea acestuia: livrarea produselor comandate si indeplinirea obligatiilor fiscale in vigoare.
 • In urma efectuarii unei comenzi, Lady’sDesire proceseaza si colecteaza datele dvs. personale – nume, prenume, adresa domiciliu sau adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail. Comunicarea acestor date cu caracter personal este o conditie esentiala pentru incheierea sau modificarea contractului de cumparare. Furnizarea datelor cu caracter personal sunt necesare pentru o identificare clara, clientul urmand a fi contactat pentru livrarea bunurilor comandate.
 • Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru solutionarea cererilor, sugestiilor si reclamatiilor
 • Titlul legal pentru prelucrarea datelor cu caracter personal este indeplinirea obligatiilor contractuale si legale ale Lady’sDesire. In ceea ce priveste solutionarea reclamatiilor, societatea noastra prelucreaza datele cu caracter personal si in scopul intereselor sale legitime in eventualitatea unui litigiu.
 • Pentru solutionarea reclamatiilor Lady’sDesire colecteaza si proceseaza urmatoarele date personale - nume, prenume, adresa domiciliu sau adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail, istoric comenzi, data achizitie, inregistrarea apelurilor vocale efectuate catre departamentul nostru de relatii clienti.
 • Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru administrarea contului de client
 • In urma inregistrarii unui cont de utilizator la Lady’sDesire proceseaza informatiile dvs. personale in scopul administrarii contului de client. Datele cu caracter personal sunt procesate in scopul incheierii unui contract de cumparare, respectiv livrarea produselor comandate, comunicarea aferenta unei comenzi si pentru indeplinirea obligatiilor fiscale statuare.
 • Pentru gestionarea contului de client, Lady’sDesire colecteaza si prelucreaza urmatoarele date personale – nume si prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa domiciliu sau adresa de livrare, parola in forma criptata, informatii despre profil precum varsta si sexul, detalii privind comenzile efectuate (de ex. tipul si pretul produselor, date achizitie, detalii cont client).

PENTRU CAT TIMP SUNT PROCESATE DATELE DVS. PERSONALE?

Datele dvs. personale vor fi prelucrate de catre Lady’sDesire in cazul achizitionarii de bunuri din magazinul online, pe intreaga durata a relatiei contractuale, pe perioada necesara asigurarii drepturilor si obligatiilor mutuale care decurg din contract si pentru o perioada de 2 ani de la expirarea perioadei de garantie a bunurilor, in scopul intereselor legitime ale Lady’sDesire (vezi mai sus).

Documentele fiscale sunt emise in conformitate cu sectiunea 35 din Legea 235/2004, privind taxa pe valoare adaugata, cu modificarile si completarile ulterioare, si sunt arhivate pe o perioada de 10 ani de la emiterea acestora. Documentele fiscale sunt arhivate timp de 10 ani de la plasarea comenzii, pentru a dovedi motivul legal care a stat la baza emiterii acestora.

In baza consimtamantului dvs. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in scopuri de marketing sau trimitere de mesaje comerciale prin mijloace electronice in conformitate cu Legea 480/2004, Lady’sDesire va prelucra datele dvs. personale timp de 5 ani sau pana la retragerea consimtamantului. In cazul in care va retrageti conimtamantul, acest lucru nu va afecta prelucrarea datelor dvs. personale de catre Lady’sDesire in alte scopuri sau titluri juridice, in conformitate cu aceasta Politica de Confidentialitate.

CARE SUNT DREPTURILE DVS. IN PRIVINTA PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL?

Aveti urmatoarele drepturi in ceea ce priveste prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal:

 • Dreptul de a revoca acordul dvs. pentru prelucrarea datelor cu caracter personal (daca prelucrarea datelor se bazeaza pe acordul dvs. - de ex. consimtamantul dat pentru prelucrarea datelor dvs. personale in scopuri comerciale si de marketing; prelucrarea datelor din modulele cookies poate fi evitata prin confirgurarea browser-ului dvs.);
 • Dreptul de a avea acces la datele cu caracter personal (dreptul de a solicita informatii cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de catre Lady’sDesire si de a accesa aceste date in conformitate cu articolul 15 din Regulament);
 • Dreptul de a transfera date (dreptul de a obtine datele dvs. personale intr-un format structurat, precum si dreptul de a transmite aceste date unui alt administrator, daca acet lucru este fezabil din punct de vedere tehnic);
 • Dreptul la rectificare (dreptul de a solicita companiei Lady’sDesire corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor dvs. personale inexacte);
 • Dreptul de a limita prelucrarea (dreptul de a solicita ca Lady’sDesire sa limiteze prelucrarea datelor, pana la verificarea corectitudinii datelor sau daca datele cu caracter personal au fost prelucrate in mod ilegal de catre Lady’sDesire, dar nu solicitati stergerea acestora);
 • Dreptul de a solicita stergerea (dreptul de a solicita ca Lady’sDesire sa stearga datele dvs. personale, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care datele dvs. personale nu mai sunt necesare in scopul pentru care au fost colectate sau in cazul in care v-ati retras consimtamantul care a stat la baza procesarii datelor cu caracter personal si nu exista alt titlu legal pentru procesare; de asemenea, in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal de catre Lady’sDesire);
 • Dreptul de a contesta (dreptul de a solicita incetarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal, de catre Lady’sDesire, in temeiul unui titlu legal de interes legitim);
 • Dreptul de a adresa o reclamatie catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

CONFIDENTIALITATE


CU CE SCOP CEREM DATE PERSONALE?

Când creați un cont nou pe site-ul nostru, acesta solicită câteva informații personale pentru:

 1. A deține o evidență a vizitatorilor pe site;
 2. A urmări comportamentul clienților în scopul creșterii calității serviciilor și a produselor comercializate;
 3. A comunica constant cu clienții, pentru a-i ține permanent informații despre promoțiile și ofertele speciale;

În momentul unei achiziții ne este necesară adresa dumneavoastră, numărul de telefon și adresa de e-mail, pentru a putea expedia coletul. Astfel veți primi o confirmare a comenzii iar curierul vă poate livra produsele unde și când doriți dumneavoastră.

Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe www. ladysdesire.com, evoluția și starea comenzilor, precum și informarea despre promoțiile și ofertele speciale. 

 Informațiile dumeavoastră personale sunt păstrate până la exercitarea dreptului de opoziție. Furnizarea datelor personale către SC Bios Verde Total S.R.L. Lady’sDesire nu implică obligativitate din partea utilizatorilor, iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita in mod gratuit ștergerea acestora din baza de date.

CUM PROTEJĂM DATELE PERSONALE FURNIZATE DE DUMNEAVOASTRĂ?

Lady’sDesire se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul informării clienților săi asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia. În acest sens, Lady’sDesire ia toate măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

Accesul angajaților Lady’sDesire la baza de date cu caracter personal se realizează numai prin autentificarea printr-un cod de identificare unic de comandă.

Datele cu caracter personal sunt stocate electronic în fișiere securizate, accesul la acestea și autentificările fiind controlate periodic de Lady’sDesire.

Lady’sDesire  desemnează angajații cu drept de acces la bazele de date cu caracter personal și stabilește tipurile de acces, asftel încât fiecare angajat să aibă drept de acces la baza de date cu caracter personal numai în măsura necesară pentru îndeplinirea atribuțiilor de serviciu. Angajatii nostri care au acces la date cu caracter personal sunt instruiți asupra confidențialității acestora și vor fi informați cu privire la prevederile legislației în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies