Meniu
Cosul tau

Termeni si Conditii

SC Bios Verde Total S.R.L. J03/194/2014, Cui 32770172 persoana juridica subordonata legislatei romane in vigoare, cu platforma de comercializare online, Lady’sDesire, contact telefonic 0771.116.610, e-mail: comenzi@ladysdesire.com.

CONTINUT are urmatoarea definitie:

  • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
  • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre Lady’sDesire prin mijloace electronice si/ sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al Lady’sDesire  UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/ sau tarifele practicate de Lady’sDesire intr-o anumita perioada;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/ sau tarifele practicate de catre un tert cu care Lady’sDesire are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
  • date referitoare la Lady’sDesire sau alte date privilegiate ale acesteia.

CAMPANIE - actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului un numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Lady’sDesire.

SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta.

MEMBRU - Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Lady’sDesire (electronic, telefonic etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Lady’sDesire si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

CLIENT - Persoana fizica care are calitatea de MEMBRU Lady’sDesire si care a plasat cel putin o comanda pe site.

DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii

CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in OUG nr. 34/ 2014.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

NEWSLETTER / ALERTA - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, si promotiilor desfasurate.

TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre Lady’sDesire catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre societatea noastra, indiferent de modalitatea de livrare.

2. GENERAL

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/ Continutului/ Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Lady’sDesire si acesta.

2.2. Folosirea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/  Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www. ladysdesire.com

2.4. Prin folosirea Siteului/ Continutului/ Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, Lady’sDesire sau oricarui tert cu care Lady’sDesire are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/ sau nu accepta si/ sau isi revoca acceptul dat pentru Document:

  2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de Lady’sDesire prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/ alertelor si/ sau comunicarilor din partea Lady’sDesire de orice natura (posta electronica, apel telefonic, SMS etc.), fara nicio garantie ulterioara.

  2.5.2. Societatea noastra va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune - interese.

  2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/  sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.6. Clientul/ Membrul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/  sau a accepta Documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze Lady’sDesire, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Lady’sDesire destinate acestui scop.

2.8. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de societatea noastra.

2.9. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Lady’sDesire si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, Lady’sDesire va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune - interese.

2.10. Acest Site este adresat doar Membrilor, persoane fizice care au cel putin 18 ani, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre Lady’sDesire, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii.

2.11.Clientii care lanseaza comenzi din Uniunea Europeana/Spatiul Economic European, inclusiv Elvetia vor efectua plati dar prin mijloace de plata bancare, nefiind acceptat rambursul dupa livrarea coletului.       In situatia in care clientul aflat pe teritoriul Romaniei sau cel care lanseaza o comanda din Uniunea Europeana/Spatiul Economic European, inclusiv Elvetia renunta la ridicarea coletului, acesta va suporta costurile de livrare, se aplica aceasta conditie si in situatia in care acesta modifica adresa de livrare.

NU OPERAM COMENZI  PENTRU MAREA BRITANIE SI IRLANDA DE NORD.

3. CONTINUT

3.1.Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/ sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Lady’sDesire, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/ sau publicare).

3.2. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/ sau alterarea, utilizarea, legarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Lady’sDesire, includerea oricarui continut in afara site-ului Lady’sDesire, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Lady’sDesire asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al societatii noastre.

3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/ sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre societatea noastra si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea Lady’sDesire cu referire acel continut.

3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/ sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Documentului.

3.5. In cazul in care Lady’sDesire confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Lady’sDesire pentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/ obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

4. CONTACT

4.1. Lady’sDesire publica pe site, datele de identificare si contact, actualizate spre informarea Clientilor sau Membrilor.

4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite Lady’sDesire sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).

4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Lady’sDesire de a contacta Membrul sau Clientul.

4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Lady’sDesire se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului. Astfel Lady’sDesire va considera ca Membrul sau Clientul, consimte la primirea notificarilor din partea Lady’sDesire in modalitate electronica si/ sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, SMS.

4.5. Societatea noastra isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/ serviciile prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un Membru sau Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS etc).

5. NEWSLETTERE SI ALERTE

5.1. In momentul in care Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, accepta Documentul (Termeni si Conditii), exprimandu-si acordul cu privire la primirea de newslettere si/ sau alerte din partea Lady’sDesire, transmise prin posta electronica (e-mail, SMS) si/ sau apel telefonic. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client sau Membru, poate fi modificata in orice moment, cu respectarea prevederilor art. 5.3.

5.2. Datele preluate de la un Membru sau Client, in scopul expedierii newslettere-lor si/ sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre Lady’sDesire in limitele Politicii de confidentialitate.

5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/ sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:

  5.3.1. folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/ sau alerte primite;

  5.3.2. prin folosirea optiunilor disponibile in Contul de client, pentru modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/ sau alerte;

  5.3.3. prin contactarea Lady’sDesire, utilizand instrumentele dinsponibile pe site la sectiunea “Contact”, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta.

5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/ sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

5.5. Socitatea noastra isi rezerva dreptul de a selectiona Membrii sau Clientii care si-au exprimat anterior dorinta de a primi newsletter si/ sau alerte catre care va trimite astfel de notificari, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client. In acest caz, Membrul sau Clientul se poate adresa Departamentului Relatii cu Clientii al Lady’sDesire pentru a primi justificarile necesare in legatura cu orice decizie si/ sau actiune intreprinsa de Lady’sDesire, in sensul prezentului articol.

5.6. Lady’sDesire nu va include in newslettere si/ sau alertele transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Lady’sDesire, la momentul expedierii newslettere-lor si/ sau alertelor.

6. POLITICA DE VANZARE ONLINE

6.1. Accesul la serviciu

  6.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont insa se pot lansa comenzi si fara o inregistrare prealabila cu conditia asumarii faptului ca beneficiarul comenzii nu poate vedea statusul de livrare si alte informatii.

  6.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului.

  6.1.3. Societatea noastra isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul Clientului la Serviciu, si/ sau la unele din modalitatile de plata acceptate si de a sterge sau restrictiona Contul acestuia, in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe site, accesul si existenta Contului acestuia ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel Lady’sDesire. Cu respectarea prevederilor art. 5.5. cu privire la notificarea Clientului despre actiunile si sau deciziile Lady’sDesire, acesta se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al companiei, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

  6.1.4. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/ Clienti.

  6.1.5. In situatia in care Lady’sDesire descopera neregularitati si/ sau incalcari de orice fel a prevederilor din prezentul capitol, care conduc la prejudicierea sau perturbarea in orice fel a activitatii companiei, Lady’sDesire isi rezerva dreptul la libera sa alegere, de a anula, limita, restrictiona, suspenda sau exclude accesul Clientului la Continut sau Serviciu. In acest caz, Membrul sau Clientul se poate adresa Departamentului Relatii cu Clientii al Lady’sDesire pentru a primi justificarile necesare in legatura cu masurile adoptate in sensul prezentului articol, si data de la care acestea au fost sau vor fi aplicate.

6.2. Produse si servicii

  6.2.1. Lady’sDesire poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/ sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Lady’sDesire are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

  6.2.2. Lady’sDesire poate limita unuia sau mai multor Clienti capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, in conditiile art. 6.1.

  6.2.3. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in RON(includ TVA) respectiv EURO (includ TVA).

Moneda cu ajutorul careia de efectuaza tranzactia ramane la aprecierea clientului, comutarea din RON in EURO si invers, fiind posibila prin schimbarea limbii.

  6.2.4. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON si EURO . In cazul in care plata se efectueaza prin card bancar, Lady’sDesire va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea  produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii comenzii.

  6.2.5. In cazul platilor online Lady’sDesire nu este/  nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON sau EURO. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

  6.2.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/ sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice/  dinamice/  prezentari multimedia/  etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Lady’sDesire, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

  6.2.7. In descrierea produselor si/ sau serviciilor Lady’sDesire isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii/  etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

6.3. Comanda online

  6.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, prin adaugarea produsului/ produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumaraturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care Campania este activa si exista stoc pozitiv pentru acesta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a acestuia.

  6.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

  6.3.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca Lady’sDesire poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/  agreat de Lady’sDesire si prevazut in cadrul prezentului Document, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

  6.3.4. Lady’sDesire poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune - interese in urmatoarele cazuri:

   6.3.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;

   6.3.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Lady’sDesire, in cazul platii online;

   6.3.4.3. datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;

   6.3.4.4. activitatea Clientului pe site poate si/ sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel Lady’sDesire si/ sau partenerii acestuia;

   6.3.4.5 realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;

  6.3.4.6. pentru alte motive obiective.

  6.3.5. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat in conformitate cu art. 7.3.3.

  6.3.6. In cazul in care Clientul renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a virat sumele achitate in contul Lady’sDesire, suma aceasta va fi returnata de catre societatea noastra in maxim 30 de zile de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta acest fapt, in contul IBAN indicat in scris de catre Client.

  6.3.7. In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, Lady’sDesire va informa clientul asupra acestui fapt si va returna in contul Clientului contravaloarea produselor,  in maxim 48 de ore de la data la care Lady’sDesire a luat la cunostinta acest fapt.

   In situatia in care unul sau mai multe produse sunt comandate de catre client si nu se afla in stocul curent al companiei noastre(comanda speciala sau comanda la comanda), clientul poate renunta la comanda doar daca plateste contravaloarea acesteia, inclusiv pretul de transport. Pentru comenzile speciale termenul de livrare este de minim 14 zile. Plata se va face doar prin virament bancar, nefiind acceptata plata prin ramburs. Clientul va fi, de asemenea, de accord cu termenii de livrare oferiti da catre Lady’s Desire pentru onorarea comenzii.

    Lady’s Desire nu poate fi invinovatit de nicio intarziere legata de onorarea comenzi atata timp cat terte parti (producator/transportator) se vor face responsabile de intarzieri sau anulari de comenzi/loturi de productie.

      In cazul in care comanda nu mai poate fi onorata in intregime, Ladys Desire va inapoia diferenta de bani platita de client pentru produsele nelivrate. Pentru produsele nelivrate, clientului ii vor fi inapoiati banii in totalitate. In ambele cazuri clientul are posibilitatea sa opteze pentru alte produse in cazul in care doreste sa nu ii mai fie returnati banii.

  6.3.8. Clientul are dreptul de a anula sau modifica continutul unei comenzi achitate cu cardul, in termen de maxim 24 de ore de la plasarea acesteia. In acest sens, Clientul va transmite in scris echipei Lady’sDesire solicitarea de anulare sau modificare a comenzii.

 6.3.9. In cazul in care Clientul si-a modificat Comanda conform art 6.3.8, iar contravaloarea noii sale comenzi este mai mica decat contravaloarea produselor/ serviciilor comandate initial, Lady’sDesire va returna in contul Clientului suma reprezenatand diferenta dintre contravaloarea comenzii initiale si a noii comenzi, in maxim 14 ZILE de la data la care Lady’sDesire a luat la cunostinta acest fapt.

  6.3.10. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Lady’sDesire, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune - interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

  6.3.11. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/ acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, lunadu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

6.4. Comanda telefonica

  6.4.1. Clientul Lady’sDesire poate efectua comenzi telefonice la numarul indicat pe Site.

6.5. Contract si finalizare

  6.5.1. Lady’sDesire va include in coletul expediat catre Client, functie de tipicul fiecarui produs, toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/ serviciilor de catre Client.

  6.5.2. Lady’sDesire va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.

  6.5.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea Lady’sDesire, devine Contract onorat.

6.6. Transport

  6.6.1. Livrarea catre Client a produselor achizitionate, este efectuata prin intermediul firmei de curierat rapid GLS, sau orice alta companie de curierat cu care societatea noastra colaboreaza/are parteneriat, iar termenul de livrare poate ajuge la 3-4 zile lucratoare pentru produsele standard aflate in stoc si minim 14 zile pentru produsele care necesita comanda speciala. Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului Lady’sDesire, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale Clientilor, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii. In acest sens, firma de curierat rapid poate contacta Clientii prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.

6.7. Calitate si garantii

 6.7.1. Fiecare produs comercializat de Lady’sDesire beneficiaza de termenul de garantie de 14 zile calendaristice, conform legislastiei in vigoare. Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate in pagina de prezentare a acestuia. Niciun Membru/ Client nu poate solicita o garantie extinsa, in alti termeni si alte conditii si/ sau o garantie valida pentru un termen mai lung decat cel prevazut in documentele mentionate in prezentul articol. Garantia oferita de Lady’sDesire este emisa in conformitate cu legislatia in vigoare si se bazeaza pe obtinerea de catre Lady’sDesire a documentelor justificative pentru calitatea/ durata de utilizare a produselor comercializate.

Fiecare produs comercializat de Lady’sDesire beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/ 2003, si conform prevederilor art. 6.7.1., inclusiv pentru cazurile in care informatiile privind calitatea produselor oferite de fabricantul produsului lipsesc.  

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/ 2003 fiecare Membru sau Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului in limita stocului disponibil, sau returnarea contravalorii acestuia.

  6.7.2. In cazul in care Lady’sDesire nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care Lady’sDesire ia la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Client, sumele achitate vor fi rambursate de catre Lady’sDesire in termen de maximum 30 de zile, cu exceptia cazului in care partile convin altfel.

  6.7.3. In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat la art. 6.6.2, Lady’sDesire va informa Clientul prin E-mail si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Clientul are la dispozitie un termen de 3 zile lucratoare de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre Lady’sDesire a unui raspuns din partea Clientului in termenul precizat, se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care Clientul isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anulare a comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, Lady’sDesire va inapoia sumele platite conform art. 6.6.2.

6.8. Returnarea produselor

  6.8.1. Clientul Lady’sDesire poate returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:

    6.8.1.1. Coletele prezinta deteriorari severe;

    6.8.1.2. Produsele au fost livrate/  facturate gresit;

    6.8.1.3. Produsele prezinta defecte de fabricatie;

    6.8.1.4. In cazul in care ati primit o alta masura decat cea comandata de dvs.

    6.8.1.5. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. De asemenea, in conformitate cu OUG nr. 34/ 2014, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii produsului/ produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

  6.8.2. Clientul se obliga sa notifice Lady’sDesire intentia sa de a returna produsele achizitionate, doar prin e-mail (comenzi@ladysdesire.com) in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea produselor si/ sau serviciilor.

  6.8.3. Clientului care a notificat Lady’sDesire conform art 6.8.2, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile lucratoare, in caz contrar, Lady’sDesire considerand cererea nefondata/ invalida si poate refuza returul.

  6.8.4. Clientul Lady’sDesire nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/ sau nu va pretinde orice alte daune - interese/ despagubiri, in urmatoarele situatii:

    6.8.4.1. In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 6.8.1.4.

    6.8.4.2. In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 6.8.1 are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 10 zile lucratoare prevazute conform art 6.8.2, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.

    6.8.4.3. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 6.8.1, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Produsul returnat care nu este in aceeasi stare in care a fost livrat nu va fi receptionat si nu se va efectua restituirea sumelor de bani. Societatea noastra dispune de sigilii personalizate, concepute sa se auto-distruga la scoaterea produsului din amblaj.

   6.8.4.4. Conform OUG nr. 34/ 2014, societatea noastra, isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima (chiloti, sutien, corsete, port-jartiere, strampi, ciorapi, colanti etc), costume de baie si/ sau produse cosmetice. 

  6.8.5. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 de zile de la primirea produsului.

  6.8.6. In cazul inlocuirii produsului cu unul avand marimea nou comandata, conform 6.8.1.3, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

  6.8.7. In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 6.8.1.3, iar Lady’sDesire nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului in conformitate cu 6.8.5.

  6.8.8. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

 6.8.9. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/ re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile prezentate la punctele 6.8.1.1; 6.8.1.2; 6.8.1.3 precum si in cazul lipsei conformitatii conform 6.8.1., situatie in care Lady’sDesire va suporta contravaloarea transportului. De asemenea, in cazul, livrarii unui/ unor produs(e) necomandat(e),  conform cap.6.3., cheltuielile de returnare sunt in sarcina Lady’sDesire.

7. RAMBURSAREA SUMEI ACHITATE

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (patruspreprezece) zile de la data informarii Lady’sDesire de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

     Lady’sDesire va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut si pana la efectuarea receptiei cantitative si calitative. Daca se constata faptul ca produsul, nu este conform(purtat sau scos din ambalaj etc) il va expedia catre Client fara restitui contravaloarea baneasca a produsului.

    Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, purtare(in cazul corsetelor, chiloti, sutien, port-jartiere, strampi, ciorapi, colanti etc)

8. FRAUDA

8.1. Lady’sDesire nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/ telefonic/ SMS etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/ carduri bancare sau parole personale.

8.2. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre orice tert, a datelor sale confidentiale.

8.3. Lady’sDesire declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru/ Client ar fi/ este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/ reprezinta interesele Lady’sDesire.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies